Hvalpe fra Kennel Team Nemo

Ring, skriv en Messenger besked, find os på Facebook eller send en mail, hvis du har spørgsmål eller gerne vil skrives på en orienteringsliste til et kommende kuld. Vi foretrækker altid mest at folk ringer og vi får en snak. 

Hos Kennel Team Nemo bestræber vi os på at opdrætte arbejdsdygtige hunde med godt temperament, sundt helbred både fysisk og mentalt. Alt i alt bare en rigtig god start med hvad vi gerne vil sørge for der bliver et rigtig dejligt hundeliv for den lille hvalp. Alle vores avlshunde er avlsgodkendt igennem WCK med alt det som dette indebærer, men derudover vælger vi også at mentalteste vores hunde, HD + AD fotografere dem før vi avler på dem og gentester dem for arvelige sygdomme og fejl.  

Hvalpene er alle en del af familien, de vokser op i huset i tryghed og opsyn. Det er vigtigt for os, at hvalpene er glade og frække hvalpe som er fulde af gå på mod, når det er tid til de bliver hentet. Vi prøver så vidt muligt at præge, danne trygge rammer samt socialisere hvalpene og laver derfor et skema til den kommende ejer, over hvad de er blevet præget i forhold til. Imens hvalpene er ved os følger vi det Amerikanske Super Dog og Puppy Culture program, det mener vi giver et godt grundlag for en solid psyke ved en hund. Det gode arbejde stopper dog ikke med os, så derfor bliver dette skema vedlagt hvalpepakken så du, som køber, kan fortsætte dette og vi opfordrer også i fortsætter Puppy Culture programmet.

🙂🙂🙂🙂🙂

En Corgihvalp fra Kennel Team Nemo koster 14.000 kr., og i prisen er inkluderet DKK Stambog, ID-Mærke (chip), registrering i Dansk Hunderegister, 2-3 x ormebehandling, sundhedsbog, sundhedstjek inden afrejse og 1. vaccination, samt 1.års medlemsskab af Corgi Klubben.

Vi bruger DKKs købskontrakt og derudover er der et krav om et depositum på 4000kr når denne skrives under. Hvis man ønsker at reservere en hvalp er dette kun muligt efter personligt møde og samtale hvor forventinger afstemmes. Hvis man ønsker at reservere en hvalp indgår et gebyr for dette som en del af depositummet. Hvis det skulle ske at du pludseligt ikke kan overtage hvalpen alligevel vil en del af depositummet gå tabt (dette an på hvor sent denne fortrydelse indtræffer).  

Desuden medfølger en såkaldt hvalpepakke, som bla. indeholder hvalpefoder, godbidder, samt foderanbefaling til hvalpen og andre personlige hilsner – Vi fodrer vores hunde med Hike, Rocco og har altid set gode resultater ved at give lakseolie også.

Del siden