Nemo, Nynne & Nessie 2019

Nemo, Nynne & Nessie 2019

Kennel Team Nemo's Filosofi

Ved Kennel Team Nemo arbejder sætter vi en ære i at opdrætte sunde og mentalt stærke hunde, derfor er det også vigtigt for os at potentielle hvalpekøbere ved hvem vi er, hvordan vores hunde er, hvad vi går og laver med vores hunde og ikke mindst hvad vores filosofi omkring hunde er. 

For at følge med i vores kennels daglige liv og resultater, så vil vi anbefale i følger med på vores Facebook side, da denne bliver opdateret løbende med billeder og videoer, dette udelukkende fordi det er nemmere og hurtigere (se link til facebook siden på forsiden).

Hvis man vil vide mere om vores filosofi kan man tjekke under resultater og mål, og hvis man gerne vil bliver klogere på racen og om den er noget for jer som potentielle hvalpekøbere, så kan i tjekke WCK's hjemmeside (corgiklubben) eller i kan gå ind under siden Welsh Corgi Cardigans Karakteristika

Hvis i bare gerne vil lære mere om racen og den historie kan i se siden om Hverdagstræning af jeres Cardigan Hvalp eller Welsh Corgi Cardigans Historie. 

Alt i alt er der bare en masse god læsestof herunder disse undersider og jeg håber i vil tage jer tiden til at læse. (Derudover er meget af materialet er, udover vores egen erfaring, opsummeret og oversat fra Richard Beauchamp's bog 'Cardigan Welsh Corgi').

+

Lolly Browns 'Corgis as Pets - The Ultimative Owner's Guide', NRB Publishing, 2015

+

David Andersons 'The Complete Guide to Corgis', Amazon, 2018

+

Welsh Corgi Compendium - Cardigan & Pembroke af Susanne Bösche og Wilhemine Weidenhaupth.

Del siden